25 Şubat 2013

                       2 sene önce, Şimalcik Burçak Yenge'sinin ellerinde dünyaya merhaba diyor:)


          
                   


Aşağıdaki 2 kare bugünden taze taze..Şenes Dede aradığında Tuğrul'un söylediğini içeriden duyunca kahkaha attım , "Amca evet evde bir parti havası var ama parti yok:)"  Gerçekten de 1 haftadır durumumuz tam böyleydi :) Birileri Şimal'i arıyor Şimalcik yarım yamalak telefonlarda konuşuyor. Süreyya Teyze Adana'dan kargoyla hediyeler yolluyor. Şimal'in NeeN'i eli kolu oyuncaklarla dolu evi basıyor:) Anneanne desen Noel Baba'nın çuvalı gibi bir torba ile geliyor. Babaannenin sevgililer günümüzü ve evlilik yıldönümümüzü kutladığı çiçekleri salonumuzu doldurmuş:) Dedeyle ikisi bugün balonlarla geliyorlar. Anne ile Baba eve gelirken küçücük bir pasta almışlar mum üflemeden olmaz diye.Günin Legolar yollamış . Şimal'in sevgili kuzenleri çok sevdiği Elp ve Upuk aramış telefonda konuşmuşlar. Ama evet resmi olarak bir parti yok:)
 Daha babaannenin Şimal'e hazırlayacağı kutlama vaar, Elp ,Upuk ve Defne abla ile gidilecek kahvaltı var. Herhalde bütün anneler böyle hissediyordur ama doğruya doğru, kırk gün kırk gece kutlasam doymam:)) 
Varlığın öyyyle muhteşem ki Şimalcik. 2 yılı birlikte geride bıraktık. Daha niceeee yıllara sevgili kızımız.....Sana hep dediğimiz gibi, 
"Biz dünya diye bir yerde yaşıyorduk. Sen geldin dünya cennet olduu" :))   



Yorumlar