Sezonun ilk oyunu ve Yanyalı Fehmi


Aşağıda hep yemek fotoğrafları var ama biz bugün bu sezonun ilk tiyatro oyununa gittik. Oyun Atölyesi'nde "Pandaların Hikayesi" adlı oyunu izledik.  Oyunun bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. http://www.oyunatolyesi.com/etkinlikler/oyun/oyun-atolyesi/pandalarin-hikayesi-2012-2013
Tek perdelik , keyifle izlenen bir oyundu. Bu sene esasen 2 tane oyuna (mutlaka) gitmek istiyorum. Cam ve Testesteron. (ve eğer oynarsa Yıldız Kenter'in olduğu herhangi bir oyun.) Hayatın bu temposunun içinde bunların dışında ne seyretsem üstüne koymuş sayacağım kendimi.

5 perdelik Taksim gününe kıyasla (!) çok kısa kalacak ama aşağıda da oyun öncesi bir Kadıköy gezmesi fotoğrafları var.:)



Paça çorbası

Hünkar beğendi yanında Yanya Köftesi.

Kadınbudu köfte.

Artun Ünsal'ın Benim Lokantalarım kitabında, bloglarda ve heryerlerde bir sürü bilgi var Yanyalı Fehmi Lokantasına dair. Hemen hepsinde de methedildiği kadar lezzetliydi yemekleri bence de. Her zaman gideceğim bir yer değil. Biraz da o yüzden girdiğimizde "Burada ne yenir?" diye sorup "Yanya Köfte" denilince özellikle onu istedim. Lezzeti kusursuzdu..



Taksim ve Beşiktaş'taki balıkçılar çarşılarını ve Eminönü'nün genel halini çok severim. Kadıköy şu yıllara kadar hep "karşı taraf" olduğu için çok da geldiğim bir yer değildi. Kadıköyde de aynı tatlı hava var. Balıkçıları, manavları harika:)  Aslında alışveriş yapmayı çoook istiyoruz ama oyunda balıkların kokmasını tabii ki göze alamayarak vazgeçiyoruz.






Olmazssa olmaz :) Baylan'da Kup Griye.

                         Oyun Atölyesi'nin önünde. Sol tarafımızda oyunun afişi görünüyor:)

Yorumlar