Bugün günlerden, şeftaliler oldu mu selelere doldu muu heyyy :)





Şeftalili bir tat daha:) Tarif Sahildeki Ev'den. Üstelik nasıl kolay. Aklına geldi, gir , yap, ye. Yani sabretsen, bi buzdolabına girse çıksa soğuk soğuk yesen daha da nefis oluyordur .Kimbilir valla :) Ben dayanamadım da:)

3 su bardağı süt
5 yemek kaşığı toz şeker
6 yemek kaşığı irmik
Karıştırarak muhallebi yap.
Pişince 2 kaşık labne ekle ve karıştırıp kaselere dök.

1 yemek kaşığı tereyağ ile 4 yemek kaşığı toz şekeri pişir. İçine 3 şeftaliyi küp küp doğrayıp ekle. Biraz tarçın kat. Şeftaliler suyunu çekince altını kapat. Onu da muhallebilerin üzerine dök. Hazııır:)



Yorumlar