Bugün günlerden, Erdeğe niyet Kadıköy'e kısmet :)



Sabah evden Erdeğe diye çıktık, kendimizi Kadıköy'de bulduk :) Haydi dedik mavi yolculuk iptal oldu , kimsenin şu sıralar tatil yapabilecek miyiz diye düşünecek hali de yok, bir hafta sonu Erdeğe gidelim. Dilek ile benden çıktı galiba bu fikir. Feribot biletlerini aldık hemen. "Aman da ne güzel bir haftasonu olacaksın sen" diye çiçekler açarken ilk şaşkınlığı hava durumu raporuyla yaşadık. Ağustos ayının daha en başında, havanın en sıcak olması beklenen zamanında "Hafta sonu sıcaklık 5 derece birden düşecek, Marmara bölgesinde gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor" diye haberler geçti evet ama biz itibar etmedik, yolumuzdan da dönmedik. Yağmurda denize girilir zevkli bile olur dedik hatta. Ama kazın ayağı öyle değil cicim:) Yenikapı'da bavullar elde kalmak da var:) Feribot seferleri iptal olmuş mu ! :)
Madem öyle Kadıköy Mercana gideriz , üstüne de Modaya yürür, sokaklarda ıncık cıncık bakar, dondurma yer kahve içeriz, üstüne de Karaköy'e geçeriz, üstüne de Beyoğlu'na çıkarız akşama da bizde Beşiktaş Fenerbahçe maçını izleriz diye bir plan yapıverdik ayak üstü :) Ben bir yerden sonra fotoğraf çekmeyi bırakmışım :) Pek erken pes etmişim ama olanlar aşağıda:)  





















Netleyememişim ama buraya koymasam olmazdı. Ali Ustanın dondurması , özellikle Bal Badem'i .... Anlatılmaz yaşanır denilenlerden:) Cremeria Milano Maçka'ya açıldığından beri , üstüne tanımam diyordum ama tanıdım:) Ali Usta bu yazın en iyi dondurmacısı seçiliyor tarafımdan :)) 10 puan 10 puan 10 puan :)))



Günün bonusu Melahi'nin Moda'da bize katılması oldu. Ondan sonrası da fotoğraflarda yok zaten:) Her ne kadar fotoğraf çekmeye bayılsam da, çek çek çek nereye kadar diye sorduğum bir an geliyor demek ki benim de :)  

Yorumlar