Bugün günlerden, kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan kaparmış :)






Şurada toplasan toplasan 10 blog var mıdır merakla takip ettiğim acaba? Hemen hepsi de dekorasyon üzerine. Ağzımın suyu akarak bakıyorum bazı "kendin yap" projelerine ama hepsi de o.  Benim bir el meharetim yok, Haliyle paylaşabileceğim görüntü de çıkmıyor.  Ama yılbaşından önce yatak odasındaki askılara bağladığım  minik çamları çıkartmadan, bir fotoğraflarını çekmek istedim. Eminönü'nden 7 liraya almıştım hepsini. Nasıl değiştirdiler odanın havasını bir ay boyunca.. Umarım bir gün kurdele bağlamanın ilerisine geçer ve yatak başlığımızı tam şuradaki gibi kaplayabilir, ayakucuna da işte buradaki ve buradaki gibi
bayıldığım dresuarlar yapabilirim. Umut dünyası ! :)) 

not : eğer linkler çalışmıyorsa, bir zahmet aşağıdan kopyala yapıştır yapın lütfen :)

 http://meltem1975.blogspot.com.tr/2014/08/yatak-baslg-klf.html
http://ifyouwanttobeall.blogspot.com.tr/2014/07/homemade-entry-sofa-table-ev-yapimi.html
http://meltem1975.blogspot.com.tr/2014/07/ayak-ucu-sehpasi.html

Yorumlar

  1. Nilgün, nasıl haksızlık ediyorsun kendine! Ben senin salonuna çok ciddiyim; ba-yı-lı-yo-rum. Sen bana ilk mail attığında da incelemiştim evini, hatta seninle her konuşmamızda dahi tamamiyle bilgelik hissi uyandırıyorsun bana. Evindeki o bohem hava beni gerçekten etkiliyor. Yatak başının üstündeki o raflara da ayrı bayıldım. Bence oldukça yeteneklisin. Tam olarak mesleğin nedir bilmiyorum ama. Ben seni, sanat tarihi öğretim görevlisi gibi hissediyorum. :))

    Onun dışında, blogunda bana yer vermen oldukça mutlu etti beni. :) Sevgiler yolladım.

    YanıtlaSil
  2. Ersin'ciğim, Akademisyenim. iTÜ'de hazırlıkta İngilizce okutmanıyım :) Ama sanat tarihiyle pek alakam yok. Evimizi beğenmene çok sevindim:) Doğrusu ben de çook seviyorum. Her zaman yaşadığım yerleri çok sevmişimdir, canlandırmışımdır, en hafifinden kurcalamışımdır :) Ama eline bir çekiçle çivi alsa çiviyi duvara düzgün çakamayan biri olduğum da yadsınamayacak bir gerçek:) Olsun barışığım ben. Sizlerin yaptıklarınızı görüp müthiş beğeniyorum, heyecanlanıyorum, fikirler alıyorum. Ve çok şanslıyım ki çook becerikli bir kayınpederim var:) Dresuarlarınızı gösterdim kendisine. Ele ele verip bir ara yapacağız. Boyamalar benden monte etme işi ondan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oda olur :( ha ingilizce okutmanı ha sanat tarihçisi :P Bence bu yetenekler için zemin oluşturmaya yetmiş.

      Sil

Yorum Gönder