Bugün günlerden, kar yağdı da ne anladım ben ondan?






Karın yağışını bizim evimizden seyretmek hiç zevkli değil. Hemen ifade edeyim bu yazının bir üstündeki fotoğraf bizim evimizin manzarası değil.  İTÜ Maçka Yabancı Diller Fakültesi'nin eşsiz kantin manzarası o  :)

Bizim evimiz Fulya'nın yukarısında bir yerlerde. Yokuş yukarısı olduğundan tepeden bakıyor. Yukarıda fotoğraflarda var. Haliyle kar aşağılara bir yerlere yağıyor sen tepede kalıyorsun . Karın yağışını görmek için yukarı baksan manasız aşağıya doğru bakınca da karlar düşmüş oluyor. Aman neyse anlatamadım işte. Özetle zevkli değil.
E bir de bütün okullar tatil ama üniversiteler tatil olmuyor. Kar yağarken "Tatil yağıyoor tatiiil" sevinci yok. Şimal'le okula nasıl gideceğiz derdi sarmış beni. Şimal evde kalacak olsa, ben nasıl okula gideyim onu bırakıp da.. Neyseki Şimalcik hastaydı ( bu da , çok şükür kızım hasta der gibi oldu!!) anneanne bizdeydi ...Bahçeli bir evde ya da apartmanda yaşamıyorsan, ve 4 yaşında bir de çocuğun varsa gelsin bu postun başlığı işte, "Kar yağdı da ne anladım ben ondan?"

Yorumlar

  1. Buruncuğundan öperim ben, o yüzüne karlar düşen küçük prensesin ♥

    Bahçeli ev ve apartmanda yaşamıyorsan ve o kadar yukarıdaysan yazmışsın ya yeminle aklıma ilk "uçan dairede yaşıyorlar zaar" fikri düştü :))))))) Jetgiller ♥♥♥

    Karın keyfini çıkarmak için biz de kendimizi ha bire dışarılara attık :)) Altında yürümez ve soğuğundan üşümezsen, kar kar değildir zira :D

    İTÜ kantin manzaranı çaldım. Çok beğendim, kamerana sağlık♥

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. çok geç gördüm bu kareleri derken, sanırım istanbul da kar tekrar başlamış, işin zor kısmı da bu, hafta sonu yağsa ne olur sanki, ana kız bir güzel kar topu oynaya bilseniz. kar taneli şimalime öpücükler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder