Bugün günlerden, anneanne :)


      "Annem keşke bu kadar çok fotoğraf çekmese..Çook sıkıcıııı...."



                                     "Anneanne çok şükür sarılalım ! Bitti galiba."

Yorumlar

  1. Burası sizin eviniz mi? ne kadar sıcak bir ev.yaşanmışlık var..şimdi bazı evlere gidiyorum mobilyalar son model orta sehpada mutlaka 3 tane seramik nar birbirinin kopyası evler..sıkıldım..o eski radyo çalışıyor mu? bir gün de o tabloların fotoğrafını görmek isterdim. anneniz de ne tatlı maşallah allah uzun ömür nasip etsin hele o mavi ayakkabılar pek hoş :)) ay çok konuştum..şimdiden iyi yıllar diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mavi evet burası bizim ev. Teşekkür ederim güzel sözlerine:) O eski radyo oldukça eski ve çalışmıyor maalesef .. Sana da iyi yıllar diliyorum. 2015 hepimiz için iyi olsun:)

      Sil
  2. Öğretmenimin ellerinden öperim. Sanırım günümüzde en çok değişen şey; güne saygımızın kalmaması. Annen, ders gibi vallahi! Bu arada evin tam kahve içmelik, fal bakmalık ve kıkırdamalık ama o eski radyonun önünde illaki! Sahi çalışıyor mu o radyo?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nurdan, Annem de seni yanaklarından öpüyor:) Madem evim öyle gelsene bir gün kahve içelim ve kıkırdayalım:) O eski radyo oldukça eski ve çalışmıyor. Babamın sünnetinde alınmış bir radyo.. Üzerinde pikap kısmı da var. Babaannemin evinde dururdu kısa bir zaman önce bizim evimize geldi. Aslında tamir edilebilir mi diye bir ara baktıracağım..Çok sevgiler:)

      Sil
  3. Kocaman kalp yapmak isterdim buraya, ancak nasıl yapılır bilmiyorum." ♥♥♥" Bu üç kalbi gönderiyorum şimdilik sana, annene ve minik tırtıla.
    Her şey o kadar güzel ki. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ersin, Annem , minik tırtıl ve ben de sana kocaman bir kalp gönderiyoruz:) 2015 hep güzel olsun :)

      Sil
  4. Çok güzeller. Ağzınızın tadı bozulmasın.
    Takibe alamıyorum, hata veriyor neden bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Yazdan Kalan , neden öyle bir sorun var blogda bilemiyorum. Daha önce de bir çok kişi beni uyardılar sağolsunlar ama ne yaptıysam halledemedim. Ana sayfada sağ tarafta izleyiciler butonunun orada iç içe geçmiş iki minik kare var. Onlara tıklayınca oluyor. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hepimizin ağzının tadı bozulmasın. Hatta bu sene daha bir yerine gelsin diyorum. 2015 hepimize güzellikler getirsin:)

      Sil
  5. mutlu yıllar :
    şimale, ananeye ve evdeki herkese kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Moon, Anneanne , Şimal ben ve eşimden de sana kocaman sevgiler:) Umarım sevgili oğlundan hep çok güzel haberler alırsın ve kapına astığın bir ikizinin de benim evimde bulunduğu o güzel mavili çanı çalarak bunu kutlarsın:)) 2015 hepimiz için güzel geçsin:)

      Sil

Yorum Gönder