Bugün günlerden Güniiiin:) Hoşgeldin canımın içi:)



Tam da bugün , öğlen yemekte paylaşalım diye aldığımız kolanın üzerinde yazan:) 


 "Anne sen Günin mi dediiiiin? Mutluluktan neredeyse hafızamı kaybedecektim:)" Bu da Şimal'in , Günin'in Viyana'dan döndüğünü ve okulda onu görebileceğini duyduğunda söylediği:)


Yorumlar

  1. Sanırım Günin kızkardeş oluyor :)) Eğer fotograflardaki Güniz ise, gülüünüzü benzettim ondan bu tahmin yani :))

    Bir de demesem olmaz; durup durup bu kadar yayını aynı gün yapınca; bizim için de "Bugün günlerden baş dönmece" oluyor vallahi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nurdan, evet isimlerimizdeki GÜNler de benzer:) Ben tek çocuğum ve insanın aynı anne babadan olma bir kardeşinin olması ne demek hiç bilmiyorum..Ama o kadar güzel arkadaşlarım var ki benim yıllar geçtikçe , yaşım büyüdükçe çok da yeterliymiş dedim:) Günin de bana bunu dedirten en güzel arkadaşarımdan birisi:)

      Sil
  2. Tekzip : Yorumumda Günin yerine Güniz yazmışım; başımın dönmesindendir valla - özür :) Bir de gülüşünüzü olacak - klavye tutukluk yapmış- özür:((

    YanıtlaSil
  3. Bir kadın için kızkardeşi hayattaki en yakını, en iyi dostu, yeri geldiğinde en acımasız eleştireni, ama daima destek olanıdır. Şimal bakımından ise "teyze, anne yarısıdır" sözünü hatırlatmak isterim :) Selamlar, sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili 4ncü ev eminim öyledir kızkardeşler..Benim yok. Yıllarca olmasını çoook istedim ama artık halimden de memnunum. Günin benim halimden memnun olmamı sağlayan , bir kardeş eksikliğini hissettirmeyen en güzel dostlarımdan..Ne kadar anlamlı sizlerin de bu postu gördüğünüzde onun kardeşim olduğunu düşünmeniz:)

      Sil

Yorum Gönder