5 Eylüldeki konserden bunlar. Gitmeden yazmadım bu sefer çünkü bu benim ilk Tarkan konserimdi. Sırf da meraktan gittim. Ne mi gördüm?
Yazıyorum: 1. Tamam sesi güzel. Tamam gösterisi de güzel ( ki zaten biliyorduk) ama muhteşem de bir seyircisi var Tarkan'ın. Gözünü kırpıyor ayağa fırlıyorlar. Yana dönüp omuzunu kaldırıyor wuhuuu ayağa fırlıyorlar!:) İstisnasız bütün şarkılara aynı ezberle ve coşkuyla eşlik ediyorlar. Yediden yetmişe bir hayran kitlesi var.
2. Sahnedeki ışıklar dumanlar vs gerçekten çok iyi kullanılıyor.
3. Sürprizli bir repertuarı vardı. Şimdi uzaklardasın'dan tutun, hatasız kul olmaz, sarı çizmeli mehmet ağa..daha neler neler..Firuze...ilk aklıma gelenler bunlar..
4.Belki de en önemlisi, söyledi söyledi, ardı ardına o hızlı şarkıları, kuzu kuzuyu dudu duduyu ekledi, dans etti, çok iyi oynadı (göbek attı). Vee ilk şarkıya nasıl başladıysa öyle bir enerjiyle bitirdi! İnanılmazdı!
5. Son olarak da beni en çok şaşırtan şey dans edip şarkı söylemediği zamanlarda utangaç gözüküyordu. Magazin figürü olup her yerde bıdır bıdır konuşmamasına şaşmamak lazım. Dümdüz olduğu gibi bir adam belli ki..

Yorumlar

  1. Bir arkadaşım, Tarkan ile yakınen oturup konuşma fırsatı yakalamış. Egosuz tavrı onu etkilerken, megastar yaftasından süregelen sorumlulukla, sürekli yönetilen bir yapay varlık gibi olması ise üzmüş. Şaşırmıştım bende, birazda üzülmüş. Acaba öyle olmak ister miydim diye sordum kendi kendime, sonra dedim; "Ersin iyisin sen böyle." :)
    Her neyse, buldum boş post yazıp durdum iyi mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya .. En son Robin Williams'ın ölümünden çok etkilenmiştim. Kimbilir ne kadar karmakarışık hayatları vardır.. Sen iyisin böyle bence de ama senin yeteneklerin de seni çook ilerletecek:)

      Sil
  2. Kuzenim çocukluğundan beri aşıktır,sürekli seyircisidir.Kendimi eksik hissettim şimdi.Seneye ben de gideceğim :)

    YanıtlaSil
  3. Valla ne yalan söyleyeyim; öyle kimselere hayranlığım filan yoktur ama Tarkan'ı ben de çok severim. Hatta bakıyorum sevmeyeni de yok gibi. Nadiren de olsa Ukrayna'da bir kulübe gittiğimizde o kadar gürültülü müzik sonrası arada bir Tarkan şarkısı çıkmaz mı? İşte o an değme keyfimize. Burada da seveni çok.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder