Bugün günlerden, İyi ki doğdun canımın içi :)

En tatlı sürprizi yaptı ve "Doğum günümde sizinle olmak istiyorum" diyerek Abu Dhabi'den Tubikim geldi:) Hediyelerin en büyüğünü o bize verdi:) Bir sürü yer önerdik, şuraya mı gidelim , şöyle mi yapalım derken "Hiç birini istemem. Sadece çekirdek grup , Krependeki İmroz'a gidelim" dedi. Ah ama ne iyi etti :) Hepimiz için çok anlamlı bir yerdir İmroz. Hani nedense bazen bir unutulur, arada kalır , gidilmez, bir bakarsın yıllar geçmiş.. İşte biz bu nefis geri dönüşü yaşadık Tuba'nın sayesinde bu gece:) "Pasta da istemem üstüne Savoy'da çay içmek istiyorum" dedi. Bir kere daha içimde kuşlar uçurdu. Canımın içi iyi ki doğmuşsun.. 
Her şeyi anlıyorum da nasıl bir dakika önce tanıştığın insanlara (bkz. kapıdaki güvenlik görevlisi veya doktorun sekreteri veya asansörde karşılaşıp konuştuğun herhangi biri) seni bin yıldır tanıyorlarmuş gibi sıcacık hissettirmeyi ve bir anda yüzlerine kocaman bir gülücük kondurmayı başarıyorsun bunu anlamıyorum. A evet o müthiş temiz enerjinden etkilenmemek , o güzel kalbinden yayılan samimiyeti duymamak ve yanında kendini çok anlaşılmış hissetmemek imkansız onu biliyorum ben saadece nasıl o kadar hızlı geçiyor o duygu karşıdakine bunu yakalayamıyorum :) 1 dakikadan kısa sürüyor be Tubiş vallahi anlamıyorum :) Ama aaacayip hoşuma gidiyor. "Bak işte birisi daha Tuba ile karşılaştığı için kendisini iyi hissetti" diye tanıklık ettiğim her an bir kere daha büyüleniyorum, kahkahalar atiyorum, eğleniyorum ve mutlu oluyorum.. Kendim için de yüzünde gülücükler açtırdığın, değdiğin her hayat , her insan için de bir şanssın. İyi ki doğmuşsun. Çok kıymetlisin. Seni çok seviyorum ve dostluğunla büyüüüük gurur duyuyorum :)    










Yorumlar

  1. ne güzel şey sevmek ve sevilmek ne güzel şey kadir kıymet bilmek değer vermek..
    arkadaşın çok şanslı.. böylesi güzel duygularla anlatışın çok hoşuma gitti..
    dostluğunuz daim olsun ve nice güzel yıllarınız olsun..
    mutlu seneler canım..

    YanıtlaSil
  2. Bana böyle şeyler hissettiren arkadaşlarım olduğu için kendimi hep çok şanslı görüyorum Sebuş. Teşekkürler paylaştığın için :)Sana da o güzel ailenle iyi seneler. Sıcak şarabı geçen yıl yapamadım ama bu sene yapacağım ;)

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlık, hep bildiğim, tek bildiğim. Mutlu ve arkadaş dolu senelere

    YanıtlaSil

Yorum Gönder