Bugün günlerden, Bomonti Bit Pazarı :)



 Bomonti'deki bit pazarı, pazar günleri çocuklar için bir cennet:) Incık cıncık arasında mest oluyorlar:) Bizim için de çocukluğumuzda gezmek gibi. Üstelik aynı yerde cumartesi günleri kurulan organik pazarın gözlemecisi pazar günleri de orda. Kahvaltıda kesinlikle önerilir. Gözlemecide tam buğday unuyla yaptıkları peynirli otlu olan benim favorim. Şimal peynirli, Tuğrul kıymalı seviyor. Benden bir tavsiye : Haluk siparişlerinizi almaya geldiğinde pudra şekerli olandan da isteyin. Bugün bize ikram etti. Mönüye yeni girmiş ya da (ya da bize özel yapmıştı) muh te şem! :))


Bugün yanımızda misafirimiz de vardı. İlkokul arkadaşım Buket, 20 yıllık Kurtuluş'lu olmasına rağmen her iki pazara da hiç gitmemişti. İstanbul'un temposu böyle bir şey işte. Bu arada Buket Tuğrul'un kitabını idefix'ten almış okumuş ve Tuğrul'a süpriz olarak imzalatmak üzere yanında getirmişti :) 



         Dünya tatlısı Haluk. Her zaman (en yoğun zamanda siparişler yığılmışken bile) güleryüzlü, sakin:) 
















Yorumlar

  1. Sizde komple maaile dünya tatlısı-sınız! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ersin, maaile sana sevgilerimizi yolluyoruz:))

      Sil
  2. ben o pıtırcığı severim..

    YanıtlaSil
  3. Sen bana istanbulu ozletiyorsun. Gelirsem, seninle gezmek isterim.

    YanıtlaSil
  4. Aa gel, başımın üstünde yerin var:))

    YanıtlaSil
  5. istanbulda en sevdiğim ve zevk aldığım yerlerden bir oldu:) bloğunuzu takibe aldım bende beklerim
    beautybeybi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Ne zamandır uğrayamıyorum Nilgün bir ses vereyim istedim sayende güzel güzelde gezdim bomonti bit pazarını:)) keyifli hafta sonları diliyorum şimdiden sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Bir eskisever olarak sık duyuyorum bu pazarın adını; fakat bir türlü gitmek kısmet olmadı. Gazetede mekan turistleştikçe fiyatları da şişirdiklerini okumuştum ama, doğru mudur? :)

    YanıtlaSil
  8. Her hafta uğrayamasam da ayda en az 2 kez gidiyorum bit pazarına. Merdivenlerden kuşbakışı seyrediyorum ilk birkaç dakika!
    Nasıl güzel bir yer değil mi? Haluk'u ben de çok seviyorum , temiz kalbi yüzüne yansımış insanlardan gerçekten.
    Bu arada izleyici kısmının üzerine yazdığın notu son anda fark ettim , sabahtan beri izlemeye çalışıyorum :D İzleyici Gadgetını tamamen silip tekrar yüklemeyi denedin mi ?
    Sevgiler,

    YanıtlaSil

Yorum Gönder