Bugün günlerden, Winnie the Pooh çerçevesine kavuştu:)


Piglet: How do you spell love?"
Pooh: "You don't spell it. You feel it."

Bu kadar az ve öz :)
All Good Things başlıklı,Sevgili Emel'in bloğunda, (lütfen tıklayıp görün:) nefffis bir Winnie the Pooh kartpostalıyla karşılaşınca çığlık attım desem yeridir. Zaten Emel'in fotoğrafladığı her köşe ayrı bir güzellik sunuyor ve bana sürekli çığlık attırıyor ama o kartpostalı görmek beni ayrıca zıplattı:)

Hemen yazdım ona, bende de var, fotoğraflayacağım ve sana haber vereceğim, diye.. Ama karda evde kapalı kalana kadar sıra gelmedi. Ne zamandır çerçevesini değiştirecektim.. Bugün bunu da yaptım.

Kışın bu soğuk günlerinde, iyiliğe güvenimizin sarsıldığı, içimizi başka başka acıların üşüttüğü bir dönemde, sevginin varlığını hep hissedebilmemiz dileğiyle..






Yorumlar

  1. :)) Gece gece içim aydınlandı, gülümseme yüzüme yayıldı :)) Ne iyi ettin de paylaştın Nilgün ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan çook mutlu oldum mesajını görünce:) İçin aydınlandıysa, gülümsemen yüzüne yayıldıysa ne mutlu bana:) Çok sevgiler:)

      Sil
  2. :) Çok beğendim, katılmamak elde değil?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ersin'ciğim beğenmene çok sevindim. Benimki düpedüz bir fotoğraf. Senin fotoğraflarındakilerin hepsi kendi yaptıkların yahu:) Azıcık şımar:)

      Sil
  3. harika olmuş Nilgün! çocuk ruhum depreşti:)
    o güzel dileklerin için kocaman amin diyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebuş ne mutlu bana:) Çok teşekkürler..Senin de sıcak şaraplı postundan esinlenip bir sıcak şarap fotoğrafı çekesim var ama zor bu aralar:) Olsun ben seninkine bakar yine mutlu olurum:)

      Sil
  4. Bişey diyim mi? Senin ki daha güzel olmuş:))
    Ellerine sağlık, çocuk ruhlarımız artarak çoğalsın, çoğalsın ki, tüm kötülükler temizlensin gitsin o ruhla.
    Öperim, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O tamaamen senin güzel bakışın:) Hem sen zaten hep en güzellerini çek:) Bütün dileklerine taa içten katılıyorum.. Çok sevgiler:)

      Sil

Yorum Gönder