Bugün günlerden, Öğretmenler Günü :)


Öğrencileriyle bir aradayken mutlu olan, onların sadece öğrenci değil aynı zamanda insan olduklarını unutmayan, öğrenmeyi de öğretmek kadar seven , başta annem olmak üzere bütün öğretmenleri(mi)n gününü kutluyorum ! :)

Hamiş: 29 Ekim 1975 günü Yeniköy İlkokulu bahçesinde bayram gösterilerini seyreden öğrencileri ve annem Sevinç Erzik.

Yorumlar

  1. Sevgili Nilgün, annenin takımına bayıldım hele o yakaya taktığı çiçek sanırım..Annemle teyzeleriminde böyle kıyafetleri vardı en büyük teyzem hamur ve boncukla broş yapmıştı yakalarına takarlardı...

    YanıtlaSil
  2. Anneciğinin ellerini öpüyor; o ve onun gibi hedefi "İnsan" yetiştirmek olan tüm öğretmenlerin bu özel günlerini kutluyorum. İyi ki annemiz ve öğretmenlerimiz olmuşlar ♥

    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Mavi ve Nurdan bu fotoğrafı o kadar seviyorum ki..Çok teşekkürler güzel yorumlarınıza:) Mavi, o yılların bütün kıyafetleri güzel..Aklım almıyor o zerafeti gördükçe..:) Nurdan, ben de anneciğinin öğretmenler gününü kutluyorum. Ayrıca öğretmenlik sadece sınıfta yapılan bir şey değildir. Sizlerden de benim öğrendiğim bir sürü güzel şey var. Ben de sizlere teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Çocukluğumun en büyük tramvasini yaşadığım öğretmen... Sene olmuş 2019, 1995te sadece kendisiyle zoru zoruna 1 sene özel bir okulda okumaya çalışıp 2. sene var gucumle kendisinden kaçmisligim var... bilinç altıma yerleşmiş, içimde kalmadı sonunda oh şükür..

    YanıtlaSil
  5. Siyah demir cetveli hiç aklimdan çıkmıyor ..

    YanıtlaSil
  6. 89-90 ders yılı ile başladık, 93-94 ders yılı ile bitirdik. Muazzam bir öğretmen.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder