Bugün günlerden, Günin:)

 Aşağıdaki fotoğraf da, yazı da yıllar öncesinden. Bugün Günin'in doğumgünü. Onun şerefine göz önünde dursun istedim:) İyi ki doğdun canım kuzum:) 


 
Bugün Günin ve ben okul kırdık:) Sene sonu olması itibariyle böyle bir günü hak ettik:) Santral İstanbula gittik önce..Sonra Koç Müzesi'nin komşusu Cafe du Levant'da kahve içtik. Galata'da Kuledibi'nde tanıdıklarla çay içtik,lafladik. Bol bol güldük, şarkı söyledik . Taksim'deki pasajlarda ıncık cıncık tırtıkladık :) Her zamanki gibi çok eğlendik:)

Fotoğraftan bahsedeceğim azıcık.. Koç Müzesi'nden çıkarken tuvalete gittik. Muhteşemmm:) Evet evet tuvalet muhteşem:) Hatta Günin "Kahveleri burada içmeliydik," diyerek noktayı koydu:)) Abartmıyor. Gidin, görün o tuvaleti:) Eller yıkanırken ben aynadan çekmeye basladim. Günin de bir şey yaptığımı anladığı için geri dönüp baktı vee clickk:) Hayatın bir anı daha, acayip sevdiğim bir fotoğrafa dönüştü:)

Yorumlar

  1. Gerçekten çok hoş, çok içten, çok sıcak bir fotoğraf. İnsana kendini iyi hissettiren bir kare.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4ncü Ev, mutlu anlarda çektiğimiz fotoğraflara yıllar sonra baktığımızda da aynı şeyleri hissettirebiliyorsa ne güzel:)

      Sil
  2. Ne güzel bir anı ve gün!
    bazı yerler vardır ki mekanın ne olduğu nerede olduğunun önemi yoktur.. dekor ve atmosferi unutturuverir insana herşeyi.. bende belgradda bir wc için aynı şeyi düşünmüştüm:) öyle özenli ve şirindi ki oturup kahve içiliebilirdi o derece:))
    sizin durumda aynısı olmuş..
    Mutlu umutlu yıllar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebuş, demek sen de yaşadın o duyguyu. İnsan detayları görebiliyorsa ne çok zenginleşiyor bir anda dünya:) Sen bir de o güzel detayları yaratanlardansın. Sevgiler:)

      Sil

Yorum Gönder