Bugün günlerden Beşiktaş :)


Ihlamur Kasrı'nın bahçesi şehrin içindeki en güzel yerlerden biri. Niyetlenmişken Beşiktaş'ın içine de girmemek olmaz dedik. Pando Usta'da kahvaltı fırsatı kaçırılır mı peki? :) 



Hem babanın hem de Kaya amca'nın ilkokulu olunca çok kıymetli bizim için:) Şimalcik bahçede koşturdu durdu. Tuğrul için biliyorum paha biçilmez bir şey Şimal'le orada seyretmek :)
 




                            Hemen okuldan çıkınca sol tarafta kalan çeşmenin önünde baba kız:)


Abbasağa'ya doğru yürümeye başladık ve Kantarcıoğlu apartmanı'nın önüneyiz. Oraya gelip de fotoğraf çekmemek olmaz:) Tuğrul'un çocukluğunda bir dönem yaşadıkları ve çok sevdiği evlerinin önündeyiz. 


                 Abbasağa Parkı'nda şairlerin heykelleriyle Şimalcik. Heykel gibi duruyor poz verirken:)


Ihlamur Kasrı'nın bahçesindeyiz. tavuskuşları mı arasınız , yerlerde taklalar atan kedicikler mi , o çok sakin sessiz cafesinde oturup bir kahve içmek harika.. İyi bir arşivci olan ben nedense fotoğraf çekmeyi unutuveriyorum bu güzellikler karşısında. Yine de bahçede çektiğim Şimal'in bir kaç fotoğrafı aşağıda.





Yaz yerini sonbahara bırakıyor yavaş yavaş.. Bu sene okullar erken açılıyor. Şimalcik de okula başlıyor:) Herhalde ilkokuldan beri her yıl okulların açıldığı zaman yeni bir seneye başlamanın hissi olur bende hep. O yüzden bir nevi yeni bir yıl başlıyor..

Yorumlar