Temmuz . Seni ayrıca severim Temmuz:)


Şimalcik için deniz sezonu Caddebostan Halk Plajı'nda açıldı:) Hayalimizdi. Bazen denk düşüremeyiz ama bu sefer hem benim hem Tuğrul'un ortak hayalimizdi. İstanbul'un göbeğindeki evimizden , hani neredeyse  havlularımızı omzumuza atıp, plaja yürüyerek gitmek... Kumda oynar kale yapar mıyız acaba derken deniz o kadar temizdi ki, vallahi cupp suya:) 

Romantika kahvaltıları ise yaz kış dinlemiyor :) Dilek ve Hakan'a bahar aylarında, mutlaka gidelim diye ısrar etmeye başlamıştık. Temmuz ayını bulduk. Tembel bir kahvaltı oldu:) Saroz sohbetli bir kahvaltıydı. Çocuklar harıl harıl resim yaparken biz de harıl harıl bir haftasonu gezisini planlayıverdik:)



Fenerbahçede de deniz öyle güzeldi ki o sabah, kahvaltıdan sonra girmemek için kendimizi zor tuttuk. Balıklar suda sürüler halinde:)

O hafta peşpeşe birikmiş işlerimizi hallettik İstanbul'da..Koşturmaktan pek bir fotoğraf çekemedik..Ben yine de bir kaç kare araya eklemişim:) İşte aşağıda Maçka.....Heeer zaman Maçka:))  Görünmüyor ama Şimalcik de okuldaydı bu fotoğrafı çektiğimde..Büyük haber, kayıt için gelmiştik:) Bu sene okula başlıyor benim minik kuzum:) Ve evet tabii ki İTÜ'de:) Anne kız beraber gideceğiz :) 


Aşağıda Vialand. Daha kaç tane alışveriş merkezi ya da böyle yaşam merkezi ya da böyle"land" türü /türevi yer açılacak buralara diye, hayıııııır sormayacağım:)
Çooook açılacak bence çoook. Ucu bucağı kaçtı. Daha Sarıyer tarafları var. Yahu daha Anadolu yakasında kaç avm var ki? Bir sürü semti hala "avemesiz". Niye bu kadar çoklar ve açıldıkça açılıyorlar, neden insanlar bu kadar "farklı" avmlerden bu kadar "aynı" alışverişler yapıyorlar anlaşılır gibi değil..
Biz yeni açıldığı zaman gittiğimiz için ve üstüne üstlük yazın her yer +10 bonusla güzel olduğu için ( malum İstanbul boş) hiç de fena değildi. Ama neticede görüntüler de şöyle:)




Haa, "Neden gittiniz , merak mı etmiştiniz?" diye sorarsanız da "Hayır canlar,  köprü yaz da olsa saat 6:30da kalabalık oluyor.Bari biraz vakit geçirelim , eh yolumuz üstünde de görmediğimiz burası var, haydi burnumuzu sokalım " dedik derim, o ayrı:)

Gelelim Saroz öncesi Temmuz ayınun sonuna...

Şimdi ben "Babaanne baldan tatlı " diyorum da boşuna mı diyorum:)

(Bu sene doğumgünü kutlaması yoktu hesapta. Doğumgünü hediyem Roger Waters biletiydi:) Canım eşim, kıştan yapmıştı yapacağını.)

Babaanne bizi mantı yemeğe davet etti Temmuz'un sonuna doğru. Harika mantı yapar kendileri . Üstüne "İyi ki doğdun Annneeee" diye içeriden , Şimal'ciğimle en sevdiğim meyveli pastadan getirmesinler mi ?:)

 Madem öyle bir kere daha diyeyim , Babaanne baldan tatlı veee ,
                                                
                                  "Aç kapıyı bezirganbaşı , 43 yaşım, geldim, buradayım . Merhaba!"



Yorumlar